Pierogi na mąkach bezglutenowych

PIEROGI WYTRAWNE

Pierogi nieruskie

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, bataty, czerwona soczewicaolej rzepakowy, pasta curry, przyprawy (w tym cebula, czosnek, sos sojowy bezglutenowy), sól

Pierogi szpinak-suszone pomidory

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, szpinak, suszone pomidory, słonecznik, płatki drożdżowe nieaktywne, przyprawy (w tym cebula, czosnek, ocet winny), sól

Pierogi z kapustą i grzybami

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, kapusta kiszona, grzyby suszone, przyprawy (w tym cebula i czosnek), sól

Pierogi z soczewicą i pieczarkami

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, zielona soczewica, pieczarki, olej rzepakowy, cebula, czosnek, sos sojowy, przyprawy, sól

Pierogi ‘niemięsne’

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, skrobia kukurydziana, błonnik roślinny, białko roślinne (w tym sojowe), papryka, olej rzepakowy, przyprawy (w tym cebula, czosnek), sól

PIEROGI NA SŁODKO

Pierogi z nieserkiem

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, tofu naturalne, kasza jaglana, mleko owsiane, cukier trzcinowy, sok
z cytryny, olej kokosowy, sól 

Pierogi z jagodami

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, jagody, sól

Pierogi z malinami

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, maliny, sól

Pierogi z truskawkami

Skład: mąka ziemniaczana, ryżowa, siemię lniane złote, truskawki, sól