- Catering-

TARTY

Tarty bezglutenowe i bezcukrowe, przygotowywane ze świeżych, najwyższej jakości składników, dostępne w wielu smakach, zarówno słodkich, jak i wytrawnych.

MUFFINKI I DONUTY

Oferujemy różnorodne muffinki i donuty w wielu smakach, w tym wersje klasyczne, bezglutenowe i bezcukrowe. Idealne na każdą okazję i dla każdego gustu.

WYPIEKI DROŻDŻOWE

Oferujemy różnorodne wypieki drożdżowe, w tym tradycyjne drożdżówki, aromatyczne cynamonki i delikatne croissanty. Wszystkie są puszyste, świeże i idealne na każdą porę dnia.

INNE DESERKI

W naszej ofercie znajdziesz batoniki inspirowane smakiem Snickersa oraz różnorodne deserki w słoiczkach, idealne na słodką przekąskę. Każdy z nich to mała chwila przyjemności w wyjątkowej formie.

DANIA OBIADOWE

Bazujemy na zdrowych wegańskich produktach i oferujemy dania takie jak lasagna, budda bowl czy tajskie curry. Każde z nich to pyszna opcja dla miłośników roślinnych posiłków.

PIEROGI

Oferujemy pierogi bezglutenowe w różnych wariantach smakowych, które zachwycą zarówno tradycyjnymi, jak i bardziej oryginalnymi nadzieniami.

KANAPKI I WRAPY

Bazujemy na zdrowych wegańskich produktach i oferujemy dania takie jak lasagna, budda bowl czy tajskie curry. Każde z nich to pyszna opcja dla miłośników roślinnych posiłków.

MAŁE PRZEKĄSKI

Posiadamy małe przekąski na stół, takie jak paszteciki, krążki cebulowe i pizzerynki, które idealnie sprawdzą się na każdą okazję. To pyszne, łatwe do podania przekąski, które zadowolą każdego gościa.

Jak zamówić?

Jak zamówić?

Zamówienia na cateringi przyjmujemy mailowo na adres zamowienia.strava@gmail.com.

Aby usprawnić proces, podczas składania zamówienia, należy podać:
1. Nazwisko.
2. Numer kontaktowy.
3. Datę i miejsce eventu (lub miejsce odbioru).
4. Ilość gości.
5. Wybrane pozycje i konkretne ilości.
6. W przypadku wyrobów słodkich rodzaj mąki: bezglutenowa/pszenna.
   Rodzaj słodzidła: cukier/cukier trzcinowy/alternatywy bezcukrowe (erytrol, kstylitol, cukier kokosowy).
7. Ewentualna informacja o alergiach

Zamówienia na cateringi polecamy wysyłać z większym wyprzedzeniem, aby mieć gwarancję dostępności terminu.